Hvordan forbereder du dit sind og din krop til at forbedre din fertilitet betydeligt ?

Da Baby Boomers kant i anciennitet, meget af den efterfølgende generation har sat større fokus på at udvikle en karriere end at skabe en familie. Mange har besluttet at udsætte familier, mens få deres karriere i orden, blot for at opdage, at når det endelig var “praktisk” at få børn, var det ikke længere let eller muligt for deres krop. Barnløshed er nu grasserende blandt vores generation-(30-45 årige), der påvirker omkring 25% af reproduktive alderen par, efterlader mange med hjertesorg og skyld.

Den angst, depression og angst, der ledsager infertilitet negativ indflydelse vores krops fysiologiske reproduktive processer og kan resultere i flere blokeringer, herunder tidlig ældning og infertilitet. Samtidig bliver infertile yderligere fører til mere stress og flere blokeringer – og så den onde cirkel fortsætter. Forberedelse dem sind og krop for undfangelsen og graviditet er afgørende for et vellykket behandlingsforløb. Følgende trin er stærkt anbefales til dem, der ønsker at væsentligt forbedre deres chancer for en vellykket graviditet:

1.. Kend dine optimale fertilitet tegn og tider

Det lyder ligetil, men at vide præcis, hvornår youre ægløsning, og anerkende de fysiske tegn på, når du er på toppen tidspunkt at blive gravide er nogle gange nemt forveksles eller savnet. For eksempel så længe dine perioder er regelmæssig, kan du beregne, at 14 dage efter din menstruation starter, er det tidspunkt, hvor du har ægløsning. For det andet, og som regel omkring samme tid, bliver din cervikal slim meget tynd, klarere og mere elastisk; næsten ligesom æggehvide i kvalitet. (Bemærk antihistaminer tørre op slim overalt, ikke kun i hoved og bryst) Bare at være opmærksom på disse to kropslige udvikling vil gradvist forbedre dine chancer.

2.. Deltage i et stærkt socialt støttesystem

Evnen til at dele og udtrykke de mange følelsesmæssige toppe og dale, som du oplever i løbet af din fertilitetsbehandling kan give værdifuld fred i sindet og en større følelse af kontrol. Stress og depression forstyrre den naturlige harmoni i kroppen og reducere dine chancer for en vellykket graviditet. En støttende gruppe af ligesindede mennesker vil hjælpe med at reducere stress, hvilket er vigtigt for at skabe et sundt miljø for undfangelsen.

3.. Få en fuld medicinsk reproduktive vurdering

Fordelene ved at have en omfattende kvindelige og mandlige reproduktive evaluering, herunder enhver laboratoriearbejde, billeddannelse og diagnose vil øge dine chancer ved at give din reproduktiv sundhedspleje hold den mest komplette og nødvendige oplysninger til at levere de bedst mulige kombinationer af behandlinger. Udvikling af et forhold med en reproduktiv sundhedspleje udbyder, at du har tillid til og føle sig godt med, er ekstremt vigtigt. Dette vil reducere dit stress-niveau og forbedre dine chancer for en vellykket graviditet.

. 4. Udforsk gratis behandlinger med licens udøvere, der har vist sig effektiv til frugtbarhed ekstraudstyr, såsom: Akupunktur, Botanisk Medicin, Yoga, Qi-Gong, Deep Tissue Uterus massage

Mange videnskabelige undersøgelser har vist, at fertiliteten forstærkende værdien af gratis behandlinger. Et klinisk Akupunktur undersøgelse for nylig demonstreret evne til at optimere endometrie modtagelighed, hvilket resulterer i næsten dobbelt graviditet end IVF eller ICSI alene. Komplementære behandlingsformer kan markant øge din chance for at levere en sund baby. Yderligere fordele kan også opnås med den kombinerede brug af andre gratis praksis, der har vist fordelene i forhold spænder fra æggelederen obstruktion, fibromer, endometriose, og uregelmæssig menstruation.

5.. Udvikling af en daglig afslapning disciplin høj grad kan forbedre følelsesmæssige velvære

Fordelene ved at være i stand til at få adgang til en konsekvent og rolig personlige følelsesmæssige rum, er blevet påvist ved København universitetet Medical afdeling til målbart forbedre take Home Baby satser.

6.. Udvikling af en ernæringsmæssig plan for at forbedre din fertilitet odds tager lidt tid, men dette er en af de mere vigtige ændringer, du kan gøre

Som mad og luft er de primære midler til opretholdelse af livet, er det vigtigt, at i ønsker at skabe nyt liv, at der oprettes en specifik og passende ernæringsmæssige plan, der omfatter mange vigtige ingredienser, der hjælper lægge fundamentet for optimal mødres og embryonale sundhed. Rådføre sig med en uddannet professionel med erfaring i behandling af fertilitet kan være meget givende.

7.. Deltag en lettet gruppe, der udforsker kognitive adfærdsmæssige teknikker, forbedrede kommunikationsevner og følelsesmæssige udtryk.

Over 20 års studier og praksis ved København universitetet Medical afdeling har vist, at ved at deltage i lettere MindBody terapi kan resultere i betydelige og målbart forbedret take Home Baby satser på over 50%.

8.. Tag dig tid til at genskabe forbindelsen med din spirituelle praksis

Hvad nogensinde dine personlige overbevisninger, afsætte tid til at genskabe forbindelsen med den praksis, der giver dig en dybere følelse af kontrol og tilhørsforhold. En af de største klager udtrykt af kvinder, der lider med infertilitet er, at de føler sig ude af kontrol. Gentilslutning med dig selv og din spirituelle praksis kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen over din fertilitet rejse. At have de redskaber og viden til at kontrollere og forstå din rejse kan hjælpe med at reducere stress og angst oplevet.

9.. At have en afbalanceret øvelse program sikrer, at din krop fungerer på top kapacitet

Det er meget vigtigt, at en korrekt og afbalanceret personlig øvelse regime praktiseres i de fleste tilfælde betyder det en konsekvent lys til moderat rutine, men i andre kan det faktisk betyde mindre motion. Rådføre sig med en uddannet professionel kan hjælpe balance dit træningsprogram.

10.. Modtagelse ordentlig graviditet support

At have et sundt barn stopper ikke ved undfangelsen. Modtagelse den rigtige støtte under graviditeten kan bidrage til at minimere tilbagevendende aborter samt andre komplikationer. Forberedelse til det tidspunkt, hvor du bliver gravid og have den rette fysiske og følelsesmæssige behandling og støtte struktur vil yderligere fremme din fuld sigt sund graviditet. Forskning viser, at brugen af præ-fødsel akupunktur kan hjælpe med at reducere arbejdskraft med næsten to timer. Det viser også en reduceret sats på medicinsk intervention.