akupunktur forstoppels

Jannis Fertilitet behandling

Jeg havde kæmpet i årevis med forskellige kroniske sundhedsproblemer, da jeg begyndte at gå til Akupunktur Arhus hos Ken. Jeg er en hard-core skeptiker, men jeg ville vokset trætte af vestlig medicin holder mig på en endeløs cyklus af daglig medicin – hver ny with kommer med sine egne bivirkninger. Jeg har været interesseret i at bevæge sig ud over faktisk “styre” mine symptomer til “helbredelse” min krop.

I løbet af få uger, Dr. Ken behandlinger vendte mit helbred rundt på en signifikant måde. Efter hver session svarede han spørgsmål om min livsstil og kost, som gjorde mig mere opmærksom på, hvor meget kontrol Jeg har faktisk over min egen fysiske og mentale sundhed. (Det er nøglen, tho, forpligte dig til en livsstilsændring, hvis du kan.) Nogle big-Pharma meds altid kunne være en del af min daglige rutine, men arbejdet i Dr. Ken har helt sikkert minimeret unødvendig.

Jeg havde gået til andre akupunktører, men ingen af dem havde sengekanten-måde at Dr. Ken gør. Han lytter, bekymrer sig om, og er oprigtigt interesseret i at hjælpe dig til at stabilisere dit fysiske helbred. I modsætning til andre, ikke at han er en “urt-pusher”. Mange kammerater har klaget over-the-år, at deres akupunktører virkelig “få dig” med de ekstra omkostninger. Dr. Ken giver dig muligheder og arbejder med sine patienters finansielle parametre. Og de urter jeg blev tilbudt hjulpet næsten øjeblikkeligt.

Endelig efter flere vestlige behandlinger og aborter, næsten et år siden min mand og jeg stoppet forsøger for børn. På 42 år, ville jeg fredeligt accepteret, at min fremtid ikke omfatter biologisk afkom – barnløshed ikke var på min liste over lidelser at løse gennem akupunktur. Men jeg for nylig fundet ud af jeg er gravid!
Helt et chok for disse gamle knogler, men en glad. Dr. Ken var så begejstrede og glade, da min husbond er! Slår ud tre af hans patienter blev gravid i de sidste otte uger – hvoraf to blev specifikt bliver behandlet for barnløshed, og mig! Nu, hvis det ikke er en godkendelse, ved jeg ikke hvad er.